Devojčice Sloge dočekuju Jedinstvo

2681

KRALJEVO – U nedelju sa početkom u jedanaest časova na stadionu u Jarčujaku biće odigrana poslednja prvenstvena utakmica između fudbalerki Sloge i Jedinstva u okviru Razvojne lige Srbije.

„Igramo poslednju utakmicu u prvenstvu na domaćem terenu protiv veoma nezgodnog protivnika, ekipe Jedinstsva. Gosti sa Uba su pokazali nekoliko puta da su veoma nezgdoni naročito kada igraju sa timova iz vrha tabele. Nadam se dolasku publike u velikom broju u Jarčujaku i naravno očekujem pobedu“, kazao je na konferenciji za medije strateg Kraljevčanki, Dejan Đilas.

Aleksandra Aleksandrić naglašava da će sa svojim saigračicama igrati napadacki od samog strata meča. „Protiv ekipe Uba smo smo igrale do sada četiri puta i uvek smo izlazile kao pobednice, tako da uz pomoć naše publike mozemo do nova tri boda i do drugog mesta na tabeli na kraju ove sezone“, navela je ona.

„Imale smo nekoliko veoma teških susreta u poslednjih nekoliko kola, a nismo zabeležile ni jedan poraz. I predstojeći neće biti nimalo lak, naročito ako budu ovakvi vremenski uslovi. U nedelju je nekima i poslednja utakmica u dresu za juniorsku ekipu pa ćemo pružiti maksimum, odigrati najbolje što možemo i, nadam se, ostvariti pobedu. Dve godine za redom smo na drugoj poziciji iza ekipe iz Šapca i nadamo se da ćemo sledeće konacno osvojiti to prvo mesto“, poručila je Anđela Drobnjak.