Marinović: Ostajem u Borcu, hoćemo u ABA ligu!

0
1083

 

Marko Marinović je u martu napunio 35 godina ali još uvek nema nameru da se povuče. Želi sa Borcem da zaigra u ABA ligi.Sezonu 2017/2018 publika u Čačku će dugo pamtiti. Mogu biti ponosni na svoje ljubimce zbog odličnih igara, ali ipak ostaje žal za propuštenim prilikama jer su igrači Borca mogli bar korak više. Propustili su istorijsku priliku da se na završnom turniru 2. ABA lige pred svojim navijačima plasiraju u elitni rang.

Posle prvog mesta u ligaškom delu drugog po snazi regionalnog takmičenja, kao i prvog mesta u KLS, pobeda protiv Zvezde i FMP-a, stiče se utisak da su Čačani ove sezone mogli mnogo bolje.

Iskusni Marko Marinović uspešnu karijeru je počeo u Borcu i tu želi sa uspehom i da je završi. Odlučan je u nameri da u sledećoj sezoni svom gradu donese ABA ligu.

– Bili smo uz rame Zvezdi, u tri takmičenja bili na vrhu, a na kraju se samo plasirali u ABA dva, što je recimo mogao da uradi Zlatibor da je u seriji pobedio Dinamik. Ne znam šta da kažem zbog toga i šta smo sve doživeli ove sezone. Majstorica sa FMP-om se gledala na trgu u centru Čačka, zato što nisu mogli da dođu u Železnik.Ostajem u Borcu, sa željom da probamo da uđemo u ABA ligu – rekao je Marinović za „Sportski žurnal“.

Karijera Marka Marinović počela je u rodnom Čačku, pre tačno 18 godina. Od tada do danas nosio je dres FMP-a, Đirone, Menorke, Crvene zvezde, Valensije, Albe, Krasnajih Krila, Jeniseja, Levskog, Radničkog iz Kragujevca, Olimpije, Steaue i Krajove.

Foto – MN Press

Izvor – Sportski žurnal

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime