Briljantne Kraljevčanke zauzele treće mesto na Zlatiboru

333

Posle uspešnog gradskog a i regionalnog uspeha devojčice Sloge 036 iz Kraljeva plasirale su se na završni turnir koji se igrao na Zlatiboru.

Voljom žreba u polufinalu su se sastali Radnički 1923 i Sloga 036 i u uzbudljivom susretu Kraljevčankama je nedostajalo malo sreće da se dokopaju finala a na tom putu se isprecila stativa u samoj završnici za neresen rezultat,Slogine devojčice poražene su sa 3-2.

U drugom polufinalu su se sastali Napredak iz Krusevca i Moskva iz Novog Sada, a minimalnim rezultatom slavile su Novosadjanke koje će odmeriti snage u finalu sa Radnickim iz Kragujevca. U malom finalu devojčice iz Kraljeva smogle su snage da preokrenu rezultat i ako su gubile na poluvremenu sa 0-1 uspele su u drugom poluvremenu da postignu dva gola i pobede sa 2-1 i osvoje treće mesto u Srbiji što je fantastičan uspeh za ove devojčice ali i sam grad znajući u kakvom je stanju fudbal u ovom gradu.

Trener Miroslav Biničanin je sa ushicenjem govorio posle utakmice i rekao da ni sam nije verovao da devojčice koje su se okupile pre samo mesec dana i još uvek se međusobno ne poznaju mogu do ovakvog uspeha. Poraz protiv radničkog je i jedini u dva kvalifikacije turnira uzevši u u obzir i finalni turnir.

Foto test Z.K.