GOLEADA u Šapcu – Mačva 0 : Sloga 12

2693

Juniorke(fudbalerke) kraljevačke Sloge 036 deklasirale su proteklog vikenda ekipu Mačve iz Šapca rezultatom dvanaest nula u okviru Razvojne lige Srbije, iako su na konferenciji za medije istakle da „jure“ tri boda u Šapcu.

Trener fudbalerki Sloge 036, Dejan Đilas kaže za naš sajt da, naprosto, nema potrebe da ističe strelce.

„Ekipa je igrala toliko dobro da prosto nemam reči. Jedno je individualan kvalitet devojčica, ali taj timski duh koji su pokazale na ovom susretu je bio beskonačno dominantan. One su prosto briljirale na terenu. I napad,i odbrana su toliko idealno funkcionisali da ni sam nisam mogao da poverujem šta se dešava“, istakao je on.

Zadovoljstvo ostvarenim rezultatom nije krila ni kapitenka Sloge 036, Jovana Paunović.

„Zaista smo sa puno respekta otišle na gostovanje. Protivnice su u pređašnjim susretima bile veoma nezgodne. Mi smo pobeđivale, ali sa puno poteškoća jer su znale da stvaraju nevolje i u odbrani, i u napadu. Ovoga puta sve je bilo na našoj strani. Sjajan dan za nas“, naglasila je ona.

Jovana smatra da ova pobeda treba njoj i njenim saigračicama da bude samo dodatni motiv da redovno treniraju i dobro se uigravaju.

„Iako je ovaj trijumf nama veoma značajan to ne znači da ne treba da radimo dalje i bolje. Uostalom, prvenstvo je tek počelo, ima još dosta utakmica tako da ne smemo dozvoliti da previše uzletimo na krilima jedne ovakve pobede“, realna je Paunović.