USPEŠAN VIKEND ZA SVE SELEKCIJE „ČAAK“ – a

0
928
U subotu, u Rekovcu je održan prvi od pet ovogodišnjih kroseva RTS – a, na kome je izostala masovnost, ali ne i kvalitet takmičara koji je ovog puta bio na zavidnom nivou.
Atletičari Atletskog kluba „ČAAK“ su ovog puta osvojili 7 medalja što je u granicama očekivanog, jer nisu nastupili u punom sastavu. Prva mesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Sanja Đoković i Ognjen Nikolić, drugo mesto bili su Kristina Đurović i Vuk Grujić dok su treće mesto bili Ivana Vojinović, Andrej Cvetić i Marko Milanović.
REKOVAC.jpg
Atletičari „ČAAK“ – a u Rekovcu

U nedelju u Smederevskoj Palanci boje kluba su branile dve ekipe „ČAAK“ – a na finalu prvenstva Srbije u „Dečijoj atletici“. Na ovom takmičenju nastupaju ekipe koje su izborile plasman na Prvenstvima ASCS, ASB, i ASV. Nastup za AK „ČAAK“ su imale ekipe 2011. i 2009. godište dok je otkazan nastup 2008. godišta. Ekipu čini 8 članova. Ekipa 2009. godište je zauzela 4 mesto sasvega bodom zaostatka iza trećeplasiranog „Partizana“ iz Beograda. Najmlađi članovi rođeni 2011. godine i mlađi su ovog puta zauzeli 6. mesto.

IMG_20191006_163759 (1).jpg
Učesnici finala prvenstva Srbije u „Dečijoj atletici“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime