SNS – Proteste u Čačku ne organizuju studenti

1270

ČAČAK – Predstavnici povereništva SNS u Čačku demantovalo je danas navode, kako kažu, pojedinih medija koji su objavili da proteste „Budi 1 od pet miliona“ organizuju nezadovoljni studenti. 

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Poštovani građani,

Tokom dana pojedini mediji objavili su informaciju da će u Čačku proteste organizovati grupa mladih studenata nezadovoljnih stanjem u društvu. Nakon toga izvesni Radiša Ćeriman oglasio se pismom javnosti, u kome se ti navodi potvrđuju.

Međutim, želimo da upoznamo javnost sa činjenicom da se radi o najobičnijim lažima. Naime Radiša Ćeriman je javno deklarisani član Dveri i njegovu inicijativu na društvenim mrežama prvo su podržali aktivisti i funkcioneri Dveri. Takođe Radiša je pre Dveri stigao da bude i član Srpske napredne stranke. Ovaj dvadesettrogodišnji momak je čak 2014. godine bio i delegat na jednoj izbornoj skupštini SNS, što potvrđuju i fotografije koje dostavljamo u prilogu.

Dakle, ponovo imamo isti scenario, opozicija ne sme da se pojavi bilo gde kao organizator protesta, već u prvi plan guraju svoje aktiviste i predstavljaju ih kao mlade nezavisne pojedince, koji se tobože spontano okupljaju. Ovo je samo još jedan pokazatelj nemoći i očaja više nego smešne opozicije, koja osim toga što nema ideje, program i ljude od ugleda, nema ni petlju, već mora da se krije od naroda i zaklanja iza navodnih nestranačkih ličnosti.

Povereništvo GrO SNS Čačak