Parezanović – Protesti se nastavljaju čim se opozicija vrati sa Maldiva, Mikonosa, Ibice i Dubaija

1057

ČAČAK – Posle surovog fijaska na jučerašnjem protestu opozicije, danas smo saznali da se protesti nastavljaju na jesen, saopštio je poverenik čačanskih naprednjaka i narodni poslanik, Marko Parezanović.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Drugim rečima čim se Đilas i ekipa vrate sa Maldiva, Mikonosa, Ibice, Dubajija i drugih egzotičnih destinacija na kojima će trošiti svoje „posteno“ zarađene milione, eto nama protesta ponovo, na kojima će se oni „boriti“ za siromašne i ugrožene građane. Da građani ne pomisle da su ih je opozicija zaboravili na atraktivnim letovalistima, oni će povremeno sa plaže nešto „tvitnuti“ ili izjaviti za neke od svijih televizija i portala koje imaju u izobilju.

Šta tek reći za ultimativnog cirkuzanta Boška Obradovića koji je pre dva dana na konferenciji za medije po navici potcenjivački govorio o navodnim sukobima i problemima u SNS Čačak. A onda samo dan kasnije članstvo Dveri bojkotovalo je protest koji Obradović organizuje i kome je na toj istoj konferenciji za medije dao punu podršku. Oko 60 ljudi koliko je juče podrzalo protest, skupi se na osrednjem mesnom odboru SNS u Čačku. Doveli ste Obradoviću u Čačak ljude koji su uneli motornu tetseru u RTS, doveli ste Veselinovića dokazanog mizoginistu da se obrati Čacanima, da se obrati ženama čovek koji je jednoj drugoj ženi poželeo da bude zaključana sa obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora. A onda ćete da pričate o Jutki? (Slika)

Kao građanin ovog grada ponosan sam na odgovor koji su vam Čačani juce po ko zna koji put dali. Obradoviću, Vas se stide i oni građani koji ne podrzavaju ovu vlast. Vi ste najpoželjniji opozicionar kojeg bi poželela bilo koja vlast na svetu. Želim Vam dobro zdravlje i da nas još dugo zabavljate na političkoj sceni Srbije.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak