Dveri Čačka formirali Izborni štab, dali podršku Bošku Obradoviću

680

Dveri Čačka pružili punu podršku aktivnostima Boška Obradovića i rukovodstvu Dveri, a formiranjem izbornog štaba i zvanično započeli predizbornu kampanju za parlamentarne i predsedničke izbore.

Uoči Lučindana, kancelarija Dveri bila je mala da primi sve Dverjane zainteresovane za učešće u izbornom procesu. Uprkos nezavidnoj epidemiološkoj situaciji koja nas je onemogućila da se okupimo u punom broju, veliki broj Čačana se odazvao pozivu da uzmu učešće u predstojećoj izbornoj trci. Naročito raduje veliki broj novih ljudi koji pristupaju Dverima, a taj trend se, očigledno, nastavlja.

Sastankom je predsedavao predsednik GrO Čačak, primarijus dr Milan Roganović, a besedu je držao VD predsednik Političkog saveta Dveri dr Vladimir Dimitrijević. Za predsednika i zamenika IŠ su izabrani potpredsednici GrO Đorđe Šipetić i Dragan Ćendić.

„Pozivamo sve Čačane koji žele, ne samo promenu vlasti, nego čitavog sistema, koji ne žele da se jedni te isti recikliraju i smenjuju na vlasti, koji žele nove, neukaljane ljude na vasti, da nam se pridruže u ovoj borbi za našu Srbiju“, navode Dveri u saopštenju dostavljenom medijima.