Zlatibor spreman za predstojeće praznike

0
294

ZLATIBOR –  Zlatibor, najposećenija planina Srbije, i ove godine za uskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju, saopšteno je danas iz lokalne turističke organizacije.

Hoteli, agencije, restorani, zabavni parkovi i brojne atrakcije spremno dočekuju sve goste koji planiraju da svoj prolećni odmor provedu na čistom vazduhu, u netaknutoj prirodi i uz mnoštvo sadržaja.

Svi lokaliteti u okolini Zlatibora otvoreni su za posete. Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 09:30 do 18:00 časova, muzej „Staro selo“ Sirogojno od 09:00 do 19:00 časova, a gosti svim danima mogu posetiti i gostiljski vodopad.

Planinski centar Tornik biće otvoren od 27. aprila do 05. maja, od 09:00 do 16:00 časova, a svim zainteresovanim biće na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju i bob na šinama.

Ljubitelji avanture i adrenalina imaće priliku da svoje sposobnosti oprobaju u Avantura parku, da uživaju u vožnji kvadovima, zip line-u u Ljubišu, a ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su obeležene pešačke i biciklističke staze, škole jahanja i iznajmljivanje kočija.

Dino park za praznike priprema Vaskršnji karneval i Prvomajski maskembal na kojima će i najmlađi i nešto stariji posetioci užvati u zabavnom programu i prazničnoj atmosferi, navode u Turističkoj organizaciji Zlatibor.

Na samo 40 kilometara od Zlatibora, u Mokroj Gori su poznate atrakcije Šarganska
osmica i Drvengrad Emira Kusturice koji su takođe otvoreni za praznike.

Hoteli na Zlatiboru pripremili su praznične pakete i popuste, agencije bogat program izleta, a kako vremenska prognoza najavljuje sunčano i toplo vreme, svim gostima Zlatibora zagarantovan je sjajan provod, piše u saopštenju.

MNA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime