Srbija 1968 iz Bazela pronašla novog trenera

0
2755

Posle dobrog plasmana u protekloj sezoni i petog mesta na tabeli
FK Srbija 1968 iz Bazela iznenada i pomalo neočekivano ostao bez trenera i
nekoliko članova Upravnog odbora.

U godini kada se slavi jubilej, pet decenija postojanja kluba, jednog od najstarijih u dijaspori
rukovodstvo se suočilo sa neočekivanim problemima, posle ostavke trenera Nikole Milutinovića i nekoliko članova UO. Predstavnici rukovodece strukture morali su da nađu rešenje za goruće pitanje, ali uporedo i da pronalaze sponzore u čemu se  istakao Vedran Marković, koji je pronašao nekoliko finansijera i potpisao ugovore sa njima na najmanje godinu dana što će omogućiti mirno funkcionisanje kluba.

Mesto šefa stručnog štaba, takođe je rešeno, a na užarenu klupu Srbije sledeće sezone sešće Zoran Krljar, trener sa dugogodišnjim iskustvom.

„Neće biti ni malo lako u narednoj sezoni, povećan je broj klubova u trećoj ligi, a to iziskuje i veći igrački kadar zbog dužine prvenstva, ali i kvaliteta. Za sada niko napustio klub od igrača, međutim,  dok se nije znalo ko će biti trener nije dovedeno ni jedno pojačanje. Ucinicemo sve da do početka prvenstva osvežimo igrački kadar . Imam nekoliko imena na umu.Nephodni su nam igrači na mestu štopera, jedan vezni i napadač„, rekao je predsednik kluba, Slade Vulin.

„U ovom trenutku mogu da obećam samo rad, moraćemo da prolijemo mnogo znoja na terenu kako bi ostvarili cilj, a to je opstanak u trećoj ligi. Nadam se da ćemo uspeti u tome, a sa dva tri pojačanja i uz ozbiljan rad ovaj tim ima kvaliteta za ovaj rang takmičenja„, izjavio je za info-lider.com novi trener Srbije, Zoran Krljar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime