Promotivna kampanja „Vidi Srbiju“

0
939

 

ČAČAK , VRNJAČKA BANJA – Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije pod nazivom „Vidi Srbiju“ – koje momente ćeš pamtiti ovog leta, namenjena domaćem turističkom tržištu, nastavlja se i ove godine. Cilj ove kampanje je da se u predstojećem letnjem periodu domaći gosti pozovu da odmor ili deo godišnjeg odmora provedu na destinacijama širom Srbije.

U Vrnjačkoj Banji je 8. juna održana promocija turističkih organizacija gradova i opština iz Srbje, među njima i turističke ponude Čačka. Na štandu TO Čačka promovisana je i Atomska banja Gornja Trepča. Gosti Vrnjačke banje bili su zaintresovani za ponudu smeštajnih kapaciteta u banji Gornja Trepča, gradu Čačku, mogućnostima organizovanja izleta u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i generalno turističke ponude Čačka i okoline. Pored plasiranja štampanog materijala, održan je i prateći program predstavljanja destinacija, kroz muzički program i najavu aktuelnih manifestacija.

Turistička organizacija Čačka najavila je Festival “PRIČA”, a ovaj muzički događaj posebno je najavljen u medijima posredstvom Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije grada Čačka.

Sledeća stanica promocije letnje promotivne kampanje “Vidi Srbiju” je Beograd, 22. juna, na kojoj će se predstaviti i Turistička organizacija Čačka, a za u muzičkom programu na bini u pratećem programu, učestvovaće Star Dance.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime