Predstava “Upoznaj mog tatu” u ponedeljak na Rudniku

614

Produkcija “Kako vam drago”, uz podršku Doma omladine Beograda, Sekretarijata za kulturu i Udruženja dramskih umetnika Srbije, u ponedeljak, 15. novembra 2021. godine u sali Doma kulture “ Vojislav Ilić” na Rudniku predstaviće komediju „Upoznaj mog tatu“ u režiji Staše Koprivice (Alan Ejkborn, autor teksta).

Reč je o napetoj i dinamičnoj komediji zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti, od kojih nijedna nije sasvim tačna, upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Uloge tumače glumci: Nina Janković / Dragana Dabović, Katarina Gojković, Andrej Šepetkovski i naš sugrađanin Andrija Daničić.

Početak predstave je u 19 sati.

 

O predstavi:

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i čini se da krije dosta toga. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati – niko nije mogao da predvidi.