FK Srbija protiv ekipe Virenlos za Kup Švajcarske

6663

Bazel – U okviru prvog kola Švajcarskog Kupa za igrače preko 30 godina FK Srbija 1968 iz Bazela na stadionu Rankof sa početkom u 17 sati dočekuje ekipu Virenlos.

Ovogodišnji finalista regionalnog Kupa severozapadnog dela Švajcarske stekao je pravo ovom nadmetanju te zemlje pa će danas odmeriti snage sa veoma dobrom ekipom Virenlos iz okoline Ciriha.

„Pokušaćemo da pružimo dostojan otpor odličnoj ekipi iz Ciriha koja se i prošle godine takmičila u Kupu, a to pravo stiču samo finalisti regionalnih Kupova. Nošeni dobrim rezultatima sa početka sezone kao i prolaz u osminu finala regionalnog Kupa daje nam za prevo da se nadamo pobedi pred svojim navijačima iako je protivnik izuzetno dobra ekipa. Međutim, kako je ovo specifično nadmetanje iznenađenja nisu retkost, nadamo se prolasku u sledeće kolo“ rekao je pred susret Novica Pavković najiskusniji igrač i „vođa“ Srbije.

Respektujemo današnjeg protivnika, ali mislim da imamo kvalitet da im se suprostavimo i ravnopravno nosimo sa njima, prvenstveno treba sačuvati naš gol, a ako i ne postignemo pogodak neka odluče jedanaesterci“, istakao je stub odbrane srpskog tima Pero Stajić, dodajući da je kod izvođenja penala sve moguće. 

Oni su pozvali navijače da dođu u što većem broju i fer i sportskim navijanjem pomognu srpskom predstavniku da dodje do cilja.

Foto – skalaradio.com