Bogat filsmki repertoar u Domu kulture

0
403

ČAČAK – Pored filma Van kontrole, koji smo već najavili u  čačanskom Domu kulture do srede će na repertoaru  biti još dva filma.

KAPETAN SABLJOZUBI I MAGIČNI DIJAMANT
(Norveška, 2019, 82 min, animirani)
Ponedeljak, utorak i sreda 14, 15. i 16. septembar
Velika sala u 16h – SINHRONIZOVAN

 

Smrtonosni gospodar džungle Maga Kan i njegova zla kraljica, Sirima, napokon su se domogli Magičnog dijamanta. Kada mladi Marko ukrade dijamant, Maga Kan šalje svoju vojsku majmuna u poteru za njim. Pustolovina kreće kada se pojavi Kapetan Sabljozubi sa svojim gusarima u potrazi za dijamantom. Pinki i Veronika se ukrcavaju na Mračnu Damu i zajedno sa gusarima kreću u maničnu potragu za Magičnim Dijamantom.
Režija: Rasmus Sivertsen

_____________________________________________
MULAN (SAD, 2020, 115 min, avantura, drama)
Ponedeljak, utorak i sreda 14, 15. i 16. septembar
Velika sala u 20h

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, na svakom koraku suočava se sa izazovima na ovom epskom putovanju. Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.
Uloge: Jifei Liu, Doni Jen, Džejson Skot Li, Joson An, Gong Li
Režija: Niki Karo

Cena karte za sve projekcije je 250 dinara

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime