Trnavac ostaje na čelu čačanskih socijalista

0
708

Na sednici Glavnog odbora SPS u Beogradu, dana 8.12.2019. godine izabrano je partijsko rukovodstvo, potredsednici GO, predsedništvo GO i Izvršni odbor GO.

Na mesta potpredsednika izabrani su Dušan Bajatović, Branko Ružić, Slavica Đukić Dejanović, Novica Tončev, Aleksandar Antić, Predrag Marković, Žarko Obradović i Đorđe Milićević.

Gradski odbor SPS Čačak u ovom novom izboru ima dva predstavnika, na mestu člana Predsedništva SPS je Snežana Bogosavljević Bošković i u Izvršnom odboru GO je Veljko Negovanović. Takođe je doneta odluka da se potvrđuje mandat Gradskog odbora SPS u Čačku, da novih izbora u Čačku neće biti , odnosno da će na čelu SPS u Čačku biti predsednik Nemanja Trnavac ujedno i član Glavnog odbora SPS.

Dužnosti novoizabranih u budućnosti će biti da koordiniraju aktivnostima na nivou Moravičkog okruga povodom predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora, a koordinator za Moravički okrug je potpredsednik SPS Đorđe Milićević. Novina u budućem radu SPS je da je svaki od izabranih potpredsednika Glavnog odbora dobio zaduženja po okruzima kojima će koordinirati u budućnosti.

Smatramo da je ovim izborima Gradski odbor SPS u Čačku veoma uvažen od strane predsednika Ivice Dačića i predsednika IO Vladana Zagrađanina, i da je ispravljena nepravda iz 2014. godine kada je za člana Izvršnog odbora na tadašnjoj Izbornoj konferenciji u Čačku predložen i podržan Veljko Negovnović, a tadašnja predsednica Izvršnog odbora Dijana Vukomanović tu odluku preinačila i postavila drugu osobu.

Ovim putem upućujem čestitke Snežani Bogosavljević Bošković i Veljku Negovnoviću na izboru – naveo je Trnavac u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime