Milić – Ponosan sam na naše mlade metnike

0
446

ČAČAK – Veoma sam ponosan na naše mlade čačanske umetnike koji organizuju Peti, jubilarni simpozijum u našem gradu, izjavio je za info-lider, pomoćnik gradonačelnika Čačka za oblast društvenih delatnosti, Vladan Milić.

Prema njegovim rečima, velika mu je čast što će on otvoriti ovu kulturnu manifestaciju na kojoj će učešće uzeti 40 umetnika iz različitih oblasti.

„Ovo je još samo jedna potvrda da je Čačak grad umetnosti. Moram da se zahvalim, pre svega organizatorima, Ivanu Đuroviću, Aleksandri Majstorović i Mariji Marković koji su zajedno sa direktorkom Narodnog muzeja, Delfinom Rajić uložili mnogo truda, rada i energije da zajedno sprovedemo jedan ovakav poduhvat“, istakao je Milić i dodao da će gradska uprava, kao i Dom kulture uvek podržati takve projekte.

On je naglasio da je učešće na ovoj, petoj jubilarnoj umetničkoj smotri uzelo mnogo više izlagača nego prethodnih godina.

„Dvadeset šest slikara, vajara, grafičkih i modnih dizajnera će imati priliku da se predstave ovdašnjoj publici, a tu će biti i pesnici, muzičari, kao i predstavnici KZM koji će festival zatvoriti filmom baš iz umetničke oblasti. Ujedno, da iskoristim priliku da pozovem sve zaljubljenike u umetnost da dođu i vide sve sadržaje koji su, verujem , odlični“, poručio je Milić.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime