Karatisti Rujna putuju na Svetsko prvenstvo u Češku

0
213

ČAJETINA – Sedam karatistkinja KK Rujno učestvovaće na Svetskom prvenstvu u Češkoj (Karlove Vari), u drugoj sedmici oktobra. Klub će imati sedam pojedinačnih i jedan ekipni nastup. Četiri devojčice će se nadmetati u katama, a tri u borbama.

Inače, klubu će ovo biti drugo učešće na Svetskom prvenstvu, s obzirom da je 2017. godine u Mađarskoj nastupala Anica Radibratović, koja je tom prilikom zauzela 4. mesto u katama.

–Ovo je vrhunac ovogodišnje takmičarske sezone. Nadamo se plasmanu makar među osam najboljih, s obzirom da je veoma jaka konkurencija, učestvuju zemlje iz celog sveta. Ne očekujemo ništa, ali idemo na sve. One su ushićene, nisu ni svesne ovog uspeha… To je preveliki događaj za njih, pa ćemo videti kako će se izboriti sa tremom i sa nekim drugim stvarima u toku samog takmičenja – kaže trener, Slađana Vulović.
Na put u Češku krenuće: Anja Milosavljević, Nikolina Todorović, Anica Radibratović, Jovana Aćimović (kate), Isidora Pajević, Neda Lojanica i Mirjana Stanić (borbe), piše wwwzlatiborpress.rs, a prenosi sajt opštine Čajetina.

Foto –  ilustracija youtube

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime