PriČA 2018: Četvrtog dana dečji Rock maskenbal i veliki Rock karneval

0
415

ČAČAK – U okviru porograma Festivala Priča 2018, 14. juna, planiran je Rock maskenbal za decu u Gradskom parku, sa početkom u 10 časova. Istog dana, na Gradskom trgu u 19 časova biće organizovan veliki Rok karneval.

Na Maskenbal se prijavilo preko 500 mališana, koji će biti u pratnji svojih vaspitačica i učiteljica. Za taj događaj, organizatori su obezbedili vodu, DJ-a, voditelja programa, animaciju, dekoraciju, nagrade za najoriginalniju grupnu masku za prvo, drugo i treće mesto. Žiri će biti sastavljen od 5 članova, tema je ROCK.

Sponzor nagrada je Izdavačka kuća PČELICA.

Rock Karneval je zamišljen kao velika, vesela, maskirana povorka, koja će se uz muziku prošetati ulicama grada u četvrtak, 14.juna, sa početkom u 19:00 časova. Učesnici će se okupiti u ulici Župana Stracimira, kod kružnog toka i prošetaće ka Gimnaziji, a zatim ulicom Gospodar Jovanovom do Pošte, pa preko šetališta do fontane. Tema karnevala je ROCK, ali su dozvoljena odstupanja, jer je jedini cilj karnevala popularizovanje ovakvog vida zabave, radi podsticanja turizma u našem gradu.

Za dobru atmosferu pobrinuće se DJ MeeHighLow, DJ. Chaky i DJ Paun.
Za najzanimljivije maskirane grupe i pojedince, biće obezbeđene prigodne nagrade sponzora Festivala.

Voditelj programa je Dejan Cukić. Posle dodele nagrada planirana je žurka uz vatromet.

 

Izvor, Foto: Epicentar press

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime