ARLEMM umetnički karavan u Čačku

0
175

Čačak – Svečano otvaranje izložbe ARLEMM umetnički karavan, biće održano u subotu, 23. juna u 20.30 sati na Tgu Narodnog ustanka u Čačku, u saradnji sa Domom kulture .

Ona najavljuje ARLEMM 2018, koji će se održati u Arilju od 14. do 29. jula 2018. godine. Manifestacija se realizuje devetu godinu za redom, u organizaciji Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Ministarstva turizma, Biblioteke i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.

Pored otvaranja izložbe, prisutni će imati mogućnost da se upoznaju sa planom, programom i aktivnostima za predstojeću manifestaciju, sa detaljima vezanim za edukativni i koncertni deo programa, ali i da uživaju u prigodnom muzičkom programu i obraćanju organizatora i saradnika projekta.

Manifestacija ARLEMM je dobitnik nekoliko nagrada na Susretima organizatora manifestacija u Beogradu prethodnih godina, ali se pre svega može pohvaliti izborom najboljih predavača, pedagoga i umetnika, koji aktivo učestvuju u planiranju i realizaciji manifestacije.

Na ARLEMM-u su prethodnih godina učestvovali Stefan Milenković, maestro Jovan Kolundžija, Lena Kovačević, Slobodan Trkulja, Vlatko Stefanovski i drugi. Ove godine na scenu ARLEMM-a izaćiće Bisera Veletanlić, Vasil Hadžimanov, Marko Luis, Ju grupa, Divanhana, ali i mladi talenti iz Škole za muzičke talente na čelu sa svetski poznatim violončelistom Draganom Đorđevićem Suzukijem.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime