SNS – Čačak neće voditi Đilasovi ađutanti

0
1078

ČAČAK – GrO čačanske SNS slavi veliki jubilej, deceniju postojanja, deset godina napora za bolju Srbiju i veoma značajnih rezultata, ocenio je danas na konferenciji za novinare jedan od poverenika ove partije i narodni poslanik u Skupštini RS, Marko Parezanović, koji je, ujedno, obećao da Čačak neće voditi niko od ađutanata Dragana Đilasa.

Parezanović je podsetio da je za ovu stranku glasalo 27000 Čačana, što je, kako je rekao, najbolji rezultat koji je bilo koja politička organizacija ostvarila od početka višestranačja u gradu pored Morave.

„Naša stranka traje, obezbedila je političku stabilnost našoj zemlji, napravila je dobre rezultate. Koristim priliku da u ime GrO uputim podršku gradonačelniku Todoroviću, gradskoj vlasti i da istaknem da – što nas više napadaju, bićemo jedinstveniji“, poručio je on.

Parezanović kaže da je mnogo rađeno na investicijama u Čačku, počev od nemačkih ulaganja, industrijske zone…

„Autoputevi nisu pali s neba, već se neko ozbiljno bavio time. Kada čujem te napade i omalovažavanja svih rezultata, onda imamo veću potrebu da uputimo jaču podršku gradonačelniku, koji je medijski razapet zbog jednog lapsusa“, naveo je on.

Prema njegovim rečima, te lekcije drže oni koji su danas u koaliciji sa Đilasom, Jeremićem, ali, kako je naglasio, predstavnici DS nisu uradili ni jednu jedinu krucijalnu stvar za grad Čačak.

SNS neće biti večno na vlasti, ali, Parezanović je obećao da to neće biti niko od ađutanata Dragana Đilasa.

Predsednik gradske skupštine i jedan od poverenika SNS u Čačku, Igor Trifunović je pozvao sve članove i simpatizere da budu gosti predstavnicima ove partije na proslavi, povodom desetogodišnjice od osnivanja. Svečanost će biti održana u nedelju od 18 časova u čačanskom Domu kulture. On je, takođe, podsetio na sve rezultate gradske vlade.

„Najveću zahvalnost dugujemo gradonačelniku Čačka, Milunu Todoroviću. Naš grad ne bi izgledao ovako da nije bilo njega. Investicije koje polako, ali sigurno, dolaze u Čačak ne bi bile prisutne. Veoma često čujemo kritike da se u gradu ništa ne radi, a ja sam veoma srećan jer smo svedoci jer se grade putevi, imamo novu industrijsku zonu, uredili smo Gradsko šetalište, napravljen je Rimski trg, asfaltiran plato ispred ambulante u Slatini. Očekuje nas potpuna rekonstrukcija dve osnovne škole i bolnice. Time se ponosi i SNS, ali bi i svi građani trebalo da budu ponosni“ , smatra on.

Na pitanje novinara da prokomentarišu predlog bivšeg člana SNS, Ivana Ćalovića da Sergej Trifunović dobije decembarsku nagradu grada Čačka, Parezanović ocenjuje da je to dobar marketinški trik.

„To je legitiman predlog, svako može da predloži onoga koga misli da treba. Lično ne mislim da Trifunović jedini pomaže bolesnoj deci. Najskandaloznije je što se mališani koji su oboleli zloupotrebljavaju u političke svrhe“, kaže narodni poslanik.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime