Navijači crveno-belih iz Švajcarske i Francuske optimisti pred Zvezdin nastup u Bernu, među njima i Čačani

2004

BERN – Navijači crveno-belih iz Švajcarske izrazili su veliki optimizam pred fudbalski susret Crvene zvezde i Jang Bojsa koji će za nepuna dva sata biti odigran u Bernu. Za info lider dali su i svoje prognoze ove utakmice, iako su, kako ističu, jedva došli do karata.

Najmlađi navijač crveno-belih koji će susret pratiti iz svog kreveta.

Prema rečima Milana Aćimovića i njegovog sina Lazara koji žive u francuskom gradu Montreju, Beograđani su favoriti uprkos tome što gostuju jakoj ekipi Jang Bojsa.

„Verujemo u naš tim, jedva smo čekali ovaj susret i došli da podržimo Zvezdu“, kažu oni za naš sajt.

Aleksandar Ilić iz Bazela smatra da će crveno-beli nadjačati protivnika, iako ne igraju na domaćem terenu.

„Rezultat će biti jedan prema dva. Svim srcem navijam za Crvenu zvezdu“, navodi on.

NJegov sugrađanin Zlatko Živković je istog stava.

„Mi smo najjači kada je najpotrebnije. Dobićemo tim iz Berna rezultatom dva prema jedan, a pokazna vežba je bila u Beogradu protiv Kopenhagena“, istakao je Zlatko.

Kako kažu Aleksandra i Vedran Marković iz gradića sa severozapada Švajcarske, Listala i njihov sugrađanin Stefan Đokić, Zvezda će „oduvati“ Bojse.

„Nema veze što su crveno – beli gosti, dovoljno je da proradi srpski inat i rezultat će biti povoljan za nas“, smatraju oni.

U Beograđane ništa manje ne veruju ni Dejan i njegov sin Luka Ivković.

„Sigurni smo da će naš odigrati susret na vrhunskom nivou i pružiti odličnu igru. Čak i da bude nula nula, ili pak, jedan jedan, nama odgovara. U remiju ćemo ih, sigurni smo, dobiti  na domaćem terenu za sedam dana“, kažu oni.

Inače, ispred stadiona švajcarskog fudbalskog prvaka uočeni su i automobili čačanskih registarskih oznaka, što najverovatnije znači da su Zvezdini navijači pristigli u Bern i iz grada pored Morave.

Zoran Krljar, Lj. Sokić