Milanovčanka 30 puta silovana, a nijedan slučaj nije dokazan

  839

  GORNJI MILANOVAC – M. P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca godinama zadaje muke policiji jer ih gotovo svakodnevno zove i prijavljuje da je silovana!

   

  Policiji u Milanovcu i Čačku za dve i po godine stiglo je više od 300 njenih pismenih predstavki, od toga 30 za silovanje, i to samo u ovoj godini – kaže izvor Kurira koji dodaje da u istoriji policije u ovom delu Srbije ne pamte sličan slučaj.

  Međutim, nijedan slučaj silovanja koji je ova žena prijavila nije dokazan, odnosno M. P. nikada tokom istrage nije priložila nalaz ginekologa, niti ijedan drugi materijalni dokaz koji bi potkrepio njene tvrdnje.

  Jednom prilikom smo imali nalog da posetimo sve ginekološke ordinacije u dva grada, jer je podnosilac prijave u izjavi rekla da ima nalaz ginekologa da je silovana. Operativnim radom je utvrđeno da nije posetila nijednog lekara, a takav smo izveštaj i poslali tužiocu – priča inspektor policije u Čačku i objašnjava sistem po kom Milanovčanka vuče za nos policiju i pravosudne organe, i to duže od dve godine.

  Kada se prijavi silovanje ili otmica, tada se po hitnosti pali crveni alarm. Mobilišu se sve raspoložive jedinice policije, uključeni su Žandarmerija i Hitna pomoć. Međutim, kada stignemo na lokaciju na kojoj M. P. tvrdi da je silovana, oteta ili zverski mučena, nailazimo na zatvorenu kapiju dvorišta, u kome se nalazi čopor pasa, pored kojih je nemoguće pristupiti kući. Mi je tada na sve načine zovemo, ali svaki put bez uspeha. Ona se krije iza zavese, snima nas i uživo emituje na društvenim mrežama – priča ogorčeno inspektor.

  Zbog maltretiranja, silovanja i zlostavljanja M. P. je prijavljivala i brojne policajce u Milanovcu i Čačku, a mnogi od tih postupaka još uvek traju.

  Na meti njenih prijava bili su i lekari, socijalni radnici, a njima je zamerila maltretiranje, zlostavljanje i slično, što takođe nikada nije dokazano – objašnjava izvor. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa M. P., ali nismo uspeli.

  U Višem tužilaštvu u Čačku potvrdili su za Kurir da postoje prijave koje je podnela M. P. i da im se broj ne zna. Kažu, mere se stotinama, a ista situacija je i u gornjomilanovačkom tužilaštvu.

  Tužilaštvo priprema krivičnu prijavu protiv M. P. za lažno prijavljivanje, međutim, pre nje mora se rešiti slučaj „silovanja“ M. P., za koje je „optužen“ ovdašnji načelnik policije, jer je i njega prijavila– kaže naš izvor.

  M. P. na društvenim mrežama ima brojnu publiku, koja pomno prati svaki njen okršaj sa državnim činovnicima. Na svojim profilima se predstavlja kao fudbalski sudija, student prava, novinar, medicinski radnik, poljoprivredni tehničar, ali i aktivista za zaštitu životinja. Na jednom od profila okačila je fotografiju i sa bivšom košarkašicom i nekadašnjom članicom bande Pink Panter Oliverom Ćirković.

  Žena kraljica, „pink panter“, lavica, genije, uzor i moja lična inspiracija u najtežim životnim situacijama – stoji u opisu fotografije na kojoj pozira kraj Olivere.

  Izvor: Kurir