Dveri: Milun i SNS otimaju zemlju od čačanskih poljoprivrednika

0
54

Milun Todorović je opet prevario građane Čačka, a SNS nastavlja da ponižava srpskog poljoprivrednika. Moravski koridor, osim što je višestruko preplaćen, čačanski poljoprivrednici će ga dodatno finansirati svojim osnovnim sredstvima za život – svojim gazdinstvima kojima izdržavaju porodice.

Po ko zna koji put gradonačelnik Čačka je slagao svoje građane! Nakon što je slavodobitno saopštio da su, nakon njegove intervencije, sačuvane velike poljoprivredne površine u blizini auto-puta, nije prošlo ni nedelju dana kada su tim poljoprivredncima stigla rešenja o oduzimanju zemlje. Iako je od naprednjaka – od koga se, sasvim prirodno, očekuje da laže – mnogo je.

Naročito je tragično, za poljoprivrednike tih sela, to što im je vrednost parcela procenjena i do deset puta manje od njene realne vrednosti. Zbog toga se taj proces slobodno može nazvati otimačinom. Otimačinom koja je bila karakteristična samo za komuniste i njihov režim kada se od srpskog seljaka otimalo „i šakom i kapom“.
Isti ili slični primeri otimačina dešavaju se i kod naših sugrađana iz Trbušana i okolnih sela, kao i na drugim delovima Srbije gde se planira trasa auto-puta. Da li Srpska napredna stranka može barem jedan javni posao da završi bez svesno pričinjene štete našim sugrađanima, i državi u celini?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime