Utopio se muškarac u selu Rasovac u Dragačevu

0
449

Muškarac R.V, star 47 godina, utopio se pre dva dana u selu Rasovac u Dragačevu, saznaje Epicentar press sa lica mesta.

Kako je izjavio Branko Zimonjić, predsednik MZ Rasovac, radi se o njihovom meštaninu koji je radio kao drvoseča i pri povratku iz jednog zaseoka u drugi upao je u bujični potok i tu mu se izgubio svaki trag.

– Komšije i ostali meštani prijavili su njegov nestanak pre dva dana. Pronađen je sinoć, u kasnim popodnevnim časovima. Niko ne zna tačno šta se desilo, ali pretpostavljamo da se okliznuo i upao u duboku vodu koja ga je odnela. Mi ovde imamo jako puno problema sa klizištima, tako da je to verovatno i prouzorkovalo da naš komšija izgubi ravnotežu i da nestane u potoku – izjavio je za Epicentar press  Zimonjić.

Kako saznajemo, nesrećni muškarac je živeo sam, pomagao je svojim komšijama u raznim poslovima, radio i kao drvoseča i tako zarađivao za život, nakon što mu je majka nedavno umrla.

Prema rečima predsednika MZ Rasovac, meštani su prikupili novčana sredstva zajedno sa MZ Rasovac, Centrom za socijalni rad i opštinom Lučani kako bi na dostojanstven način organizovali sahranu za svog nastradalog meštanina.

Izvor: Epicentar press

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime