Stamatović – Prisluškuju mi mobilni telefon

0
144

ČAJETINA – Jednom od lidera SZS, Milanu Stamatoviću ugrađen je prisluškivač u mobilni telefon, objavio on na svom fejsbuk profilu.

Prema njegvim rečima, lokalni kriminalci, jedni od onih koji ga prate i prisluškuju, hapšeni zbog dilovanja droge i oružja, koji imaju nameru da vode opštinu Čajetina i kažu da su članovi SNS.

Stamatović ističe da oni ucenjuju zaposlene u opštini, obećavaju novac, funkcije, da im neće slati inspekcije, za neku informaciju o meni i za prelazak u njihov „tabor“.

-Zorana Mihajlović koja poklanja državne hektare po Zlatiboru i Srbiji, jača je od države i zakona. Prijatelji i saradnici su joj svi koji ne stoje na tom putu, uključujući ove lokalne koje gore spomenuh. U ministarstvu zaposlenima ne da da izgovore moje ime. Zahtevi za dozvole Gold Gondola Zlatibor stoje „po fiokama“. Ništa čudno.

Ja koji sam upozorio na malverzacije sa zemljištem u centru Zlatibora, pa posle toga i sa 2 213 državnih hektara, sam glineni golub. Umesto da sam zaštićen, jer stojim na putu ogromnom kriminalu, koji je još opasniji kada dolazi od jednog ministra. Ništa čudno, je li da?
-Čitamo ovo svaki dan, ništa nije postalo čudno. Ne bi bilo čudno ni da likvidiraju jednog predsednika opštine koji smeta. Čudno bi bilo samo da su ti kriminalci u zatvoru, a da takvi ministri daju ostavke i da budu pozvani na odgovornost, objavio je Stamatović na svom profilu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime