SNS – Dveri i Nova Srbija nikada više neće biti na vlasti

0
111

ČAČAK – U vremenu kada državni vrh Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić čini izuzetne napore i postiže odlične rezultate u cilju podizanja naše zemlje iz krize koju su proizveli drugi, popravljanju imidža na međunarodnom planu, dovođenja značajnih investitora, pomirenja u društvu i stvaranja preduslova za napredak i prosperitet svih građana, pojedinci željni vlasti po svaku cenu ne biraju mesto, vreme ni način kako bi sve do sada postignuto omalovažili, umanjili i predstavili onakvim kako u stvarnosti nije. Na žalost, u tome prednjače upravo izvikani i nezreli političari iz Čačka, na čelu sa liderom Nove Srbije Velimirom Ilićem i prvim čovekom Dveri Boškom Obradovićem, ocenili su naprednjaci.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Njih dvojica očito ne mogu da se pomire sa istinom da prvi nikada više neće biti, a drugi da nikada neće doći na vlast, pa zbog tih svojih frustracija na svaki način pokušavaju da lažima i uvredama ubede građane Srbije kako sve što je do sada postignuto i što se planira u stvari ništa ne vredi i ne valja, mada su i sami svesni da to nije istina.

Tako su poslednji javni istupi ovog tandema, koji od skoro „duva u istu tikvu“, a bili su ljuti protivnici, samo dokaz nedostatka doslednosti, ideja, inicijative, znanja i vizije kako bi Srbija trebalo da izgleda u budućnosti. Njima ništa nije sveto, pa u svom političkom slepilu Obradović daje sebi za pravo da drži lekcije vrhu Srpske pravoslavne crkve, pa čak i samom patrijarhu Irineju, a Ilić u svojoj zaslepljenosti mržnjom vidi nekakve nove podele u svim segmentima društva, koje upravo stvara on i njemu slični. Najveće i najpoznatije svetske firme iz IT sektora, avio i auto industrije čelnik Nove Srbije naziva sumnjivim investitorima, a on ih je doveo za 20 godina vlasti njegove stranke u Čačku ukupno 0 (nula), ne računajući one koji su upropastili i u crno zavili privredu našeg grada pljačkaškim privatizacijama. Ti su mu, izgleda, bili dobri i nesumnjivi.

Za razliku od vremena kada je Velimir Ilić bio ministar, ekonomski rezultati u Srbiji nikada nisu bili bolji nego danas, što priznaju sve relevantne institucije u svetu, kurs dinara je stabilan, zaposlenost rapidno opada, izvode se kapitali infrastrukturni projekti koji se mere milijardama evra, kao i direktne strane investicije. Svi to vide, sem političkih slepaca iz Čačka, novog dueta na našem prostoru Ilić – Obradović, od kojih Ilić najavljuje saradnju sa nekakvom organizacijom Narodni pokret „Dinara – Drina – Dunav“ (ma šta to značilo), a Obradović se okrenuo tajkunskoj ekipi iz bivše Demokratske stranke, čiju vlast na svojoj koži još uvek svi osećamo. Možda bi im ipak najbolje bilo da se drže jedan drugoga, jer su Dveri nastale kao projekat Nove Srbije, a i oba lidera imaju sličan vokabular, javne nastupe, način razmišljanja i političkog delovanja. Jasno je da je Boško Obradović verna kopija Velimira Ilića iz vremena kada je ovaj počinjao da se bavi politikom, pa nema razloga da ne nastavi da se dalje razvija uz svog idola.

Informativna služba GO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime