Narodna stranka – Privešćemo pravdi sve koji lepo žive na grbači naroda

0
410

Revašizam znači nemilosrdno privođenje pravdi i oduzimanje imovine svima koji su se ogrešili o pravne i moralne norme, onih koji danas neopravdano lepo žive na grbači naroda, poručuju aktivisti Narodne stranke Kraljevo i Čačak, koji su počeli  zajedničke aktivnosti promovisanja ideja i stavova te političke organizacije.

Obzirom da nam je uskraćen medijski prostor, krenuli smo da u svakom selu, ulici, upoznamo građane sa stavovima Narodne stranke o bitnim pitanjima. Ovom akcijom smo želeli da upoznamo građane sa stavom Narodne stranke da nakon promena mora biti revanšizma, navode aktivisti NS.

„Nemoguće su korenite promene u Srbiji ako ne dođe do revanšizma. Ne smemo napraviti istu grešku kao 2000. godine. Revašizam znači nemilosrdno privođenje pravdi i oduzimanje imovine svima koji su se ogrešili o pravne i moralne norme, onih koji danas neopravdano lepo žive na grbači naroda“ rekao je Vladimir Savić, potpredsednik GrO Narodne stranke Kraljevo.

Cilj akcije je da, kako kažu, pored skučenog medijskog prostora, dopremo do građana i predstavimo im pojam zakonskog revanšizma.

„U toku akcije lepljenja plakata, građani sa kojima razgovaramo su pozitivno iznenađeni da u ovom vremenu diktature, postoje ljudi koji se suprotsavljaju pošasti koja nas je zadesila.Ta pošast koja se pod velom „borbe za prosperitet i napredak“ nadvila nad Srbijom, suštinski je oduzela pravo građanima da čuju i iznesu javno bilo kakvo kritičko mišljenje.Čak i kada se dopre do medija, tretira se od strane vlasti kao izdajničko ponašanje koje podriva sistem i napredak“  izjavio je Vidosav Kolaković, član GrO Narodne stranke u Čačku.

Regioalna saradnja odbora Narodne stanke daje mogućnost većeg prisustva u javnosti, sagledavanja problema u lokalnim samoupravama i bolju komunikaciju sa građanima. Očekujte nas svuda, u svakom selu i ulici, poručuju oni.

FOTO N1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime