Fudbalerke Srbije bez primljenog gola u finale KUP-a Hrvatske protiv Slovenije

0
124

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je danas ekipu BIH rezultatom dva prema nula na turniru u Zagrebu. Strelci su bile Vuković u 48. i Filipović u 85. minutu

Boje srpskog tima branile su – VUKOVIĆ  – FILIPOVIĆ – KOSTIĆ(GARDIJAN) – NIKOLIĆ(VUČKOVIĆ) – STEFANOVIĆ-SLOVIĆ-SMILJKOVIĆ-ČANKOVIĆ(STOJANOVIĆ) – MIJATOVIĆ(JANKOVIĆ) – VUKOVIĆ(MATIĆ) – FILIPOVIĆ-POLJAK-BRADIĆ(MALEŠEVIĆ)

Selektor Srbije, Predrag Grozdanović je ocenio za naš sajt da su njegove izabranice odlično igrale svih 90 minuta, tj. imale kontrolu utakmice.

„Dominirali smo u svakom smislu te reči, i taktički i tehnički. Na dobrom smo putu da napravimo dosta toga dobrog. Radićemo još jače i bolje zarad ovih devojaka i FSS. Imamo cilj, znamo šta hoćemo i mislim da ćemo zajedno sa stručnim štabom uspeti u tome. Ove dve utakmice i rad u Zagrebu mnogo nam je značio. Otklanjamo nedostatke, korigujemo neke stvari“, rekao je on.

Grozdanović ističe da srpske fudbalerke prihvataju sugestije, vredno rade i upijaju svaki savet.

„Imamo još finale sa Slovenijom koja je napravila iznenađenje pobedom nad Ukrajinom. Potrudićemo se da pehar stigne u Beograd“, zaključio je selektor i ponovio da je želja velika, te da bi to bila najveća nagrada za devojke.

Podsetimo najbolja ženska srpska fudbalska reprezentacija učestvuje na turniru u Zagrebu, gde se danas sastala sa BIH. Od 4. marta igraće se mečevi za plasman, a sledeća prepreka je Slovenija.

Sve utakmice su u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo gde će rivali Srbiji biti Francuska, Austrija, Kazahstan i Makedonija.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime