FK Srbija 1968 održao tradicionalni zimski turnir

0
362

ŠVAJCARSKA – Proteklog vikenda je u organizaciji FK Srbija 1968 iz Bazela održan tradicionalni zimski turnir u hali za juniore c igrači do 12, seniore preko 30 kao i starije preko 40 godina.

U kategoriji juniora kao i prethodnih godina učešće je uzelo devet ekipa, a igralo se
po jednokružnom sistemu – svako sa svakim. Posle uzbudljivih utakmica nabolja je bila ekipa Kikers, drugo mesto pripalo je Lausenu,a treće mesto zauzeo je Aess-u.

Kod mladjih veterana (igrači preko 30 godina) učestvovalo je pet ekipa koje su prezentovale odličan fudbal, a pobednički pehar pripao je ekipi Bratstvo iz Soloturna. Drugo mesto zauzeo je tim Teh personal, a treće FK Srbija 1968.

Kod starijih veterana, igrači preko 40 godina, takmičilo se sedam ekipa, a gotovo po tradiciji u finalu je igrao sastav Blic Izol koji je i ovoga puta pokazao da ih je teško pobediti. Oni su tako nastavili dominaciju, drugo mesto je pripalo je Bratstvu iz Soloturna, a treće gostima iz Slovenije, Boc Bojs.

Da treće poluvreme po običaju bude najuzbudljivije pobrinuo se ovoga puta Maksi bend koji je doveo atmosferu do usijanja. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati uz tradicionalno praseće i jagnjeće pečenje kao i neizbežni roštilj. Sve se to zalilo velikim količinama alkoholnih pića.

Drugog dana turnira učestvovalo je  petnaest ekipa podeljenih u dve grupe. Posle odličnog fudbala, lepih golova, fantastičnih i bravuroznih odbrana golmana i majstorija
pravih majstora fudbalskog zanata u prvom polufinalu Pariz je deklasirao Torino sa 7-3 dok je u drugom Papel Lonč savladao najmlađu ekipu na turniru Froši sa 2-1.

Malo finale pripalo je ekipi Froši koja je savladala Torino sa 2-1, dok je titulu sasvim zasluženo poneo FK Pariz budući da je minimalnim rezultatom savladao Papeli Lonč.

Zoran Krljar

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime