Naslovna Sport Aktivan vikend za veterane FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče

Aktivan vikend za veterane FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče

664

Veterani FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče iza sebe imaju još jedan izuzetno aktivan vikend i učešće na više događaja na tri različite strane regiona.

Pored učešća na turniru u Podgorici, odigrane utakmice na domaćem terenu, jedna ekipa veterana posetila je i Jošaničku banju.

Na juče održanom turniru u Podgorici, pored domaće ekipe, učešće su uzele i ekipe Mitropolije Primorsko-goranske, Leotara iz Trebinja, kao i FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče koja je osvojila 3. mesto.

Foto: Privatna arhiva

Prvi tim veterana FK „Zadrugar“ odigrao je utakmicu u Donjoj Trepči protiv FK „BIP“. Rezultat ovog meča je 4:2 u korist gostiju.

Da su u prvom planu druženje i dobra zabava koja nikad ne izostaje kada se okupljaju veteranske sekcije, dokazuje deo ekipe, koji je zajedno sa ŠK „Trepča“ bio u gostima kod šahista Jošaničke banje. Ovom prilikom šahisti su odigrali meč protiv domaćina i pobedili rezultatom 4:2.

Foto: Privatna arhiva

Posetu Jošaničkoj banji veterani su iskoristili i da obiđu spomen-sobu Milunke Savić u sklopu Memorijalnog centra posvećenog srpskoj heroini.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

NEMA KOMENTARA