Aktivan vikend za veterane FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče

0
128

Veterani FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče iza sebe imaju još jedan izuzetno aktivan vikend i učešće na više događaja na tri različite strane regiona.

Pored učešća na turniru u Podgorici, odigrane utakmice na domaćem terenu, jedna ekipa veterana posetila je i Jošaničku banju.

Na juče održanom turniru u Podgorici, pored domaće ekipe, učešće su uzele i ekipe Mitropolije Primorsko-goranske, Leotara iz Trebinja, kao i FK „Zadrugar“ iz Donje Trepče koja je osvojila 3. mesto.

Foto: Privatna arhiva

Prvi tim veterana FK „Zadrugar“ odigrao je utakmicu u Donjoj Trepči protiv FK „BIP“. Rezultat ovog meča je 4:2 u korist gostiju.

Da su u prvom planu druženje i dobra zabava koja nikad ne izostaje kada se okupljaju veteranske sekcije, dokazuje deo ekipe, koji je zajedno sa ŠK „Trepča“ bio u gostima kod šahista Jošaničke banje. Ovom prilikom šahisti su odigrali meč protiv domaćina i pobedili rezultatom 4:2.

Foto: Privatna arhiva

Posetu Jošaničkoj banji veterani su iskoristili i da obiđu spomen-sobu Milunke Savić u sklopu Memorijalnog centra posvećenog srpskoj heroini.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime