Naslovna Ekonomija Er Srbija ponovo leti ka Rimu, od 28. maja letovi ka Milanu

Er Srbija ponovo leti ka Rimu, od 28. maja letovi ka Milanu

395

Er Srbija je 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu u 07.10 časova, započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji, saopštio je nacionalni avio-prevoznik. Letovi između srpske i italijanske prestonice, kako se navodi, obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

Nacionalna avio-kompanija će 28. maja, u 18.15 časova, ponovo uspostaviti redovnu vazdušnu liniju i ka Milanu, nakon čega će se letovi na ovoj ruti obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, navodi se u saopštenju.

Planirano je, ističe se, da se od 13. juna uspostavi i treći nedeljni let ka obe destinacije u Italiji, koji bi se obavljao nedeljom.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom i dodajemo još jednu destinaciju u našu postojeću mrežu, osim najavljenog Rima. Imajući u vidu da je pandemija i dalje u toku, obnavljanje ovih ruta se može smatrati velikim uspehom. Italija za nas predstavlja izuzetno važno tržište i cilj nam je da obezbedimo kontinuiranu i snažnu povezanost između Beograda i Italije, kao i drugih destinacija u mreži Er Srbije”, kazao je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

NOVA.RS

NEMA KOMENTARA