Naslovna Sport Udahni snagu Kablara, prijavi se za trku sa preprekama

Udahni snagu Kablara, prijavi se za trku sa preprekama

474

Još četiri dana do isteka regularnih prijava za prvu trku sa preprekama u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Ostalo je još samo nekoliko dana do isteka regularnih cena učešća za trku sa preprekama “Wild West OCR” koja se prvi put organizuje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 4. septembra. Ova trka sa 35 profesionalno izrađenih i prirodnih prepreka, kao i pažljivo osmišljenim stazama preko Ovčara i Kablara drži adrenalin do samog cilja. 

Do petka, 13. avgusta, dostupne su uplate učešća po regularnoj ceni od 2800 RSD, a nakon toga cena raste na 3200 RSD. Prijave i sve informacije u vezi sa samom trkom i uplatom dostupne su na zvaničnom sajtu i Instagram nalogu trke

 

„Trudimo se da stvorimo nešto sasvim novo u okolini Čačka, ali i u celoj Srbiji. Trke sa preprekama su postale sve popularnije kod nas, ali Wild West OCR odlikuje autentičnost terena preko dve planine, pored bisera Ovčara – Banjskog potoka, sa prelaskom reke Morave, kao i profesionalne konstrukcije koje od ove trke stvaraju ludu i nezaboravnu avanturu“, ističu predstavnici Wild West tima.

 

Trke sa preprekama su za osobe željne adrenalina i ekstremnih predela u prirodi, ali i rekreativce. Wild West tim nudi trku preko dve planine i reke, dužine 12km ili 20km sa 20 i 35 profesionalnih i prirodnih prepreka, za sve rekreativce i osobe željne zabave u gustim šumama Ovčara i stenovitim padinama Kablara.

 

„Kao mlada inicijativa, sačinjena od iskusnih poznavalaca Ovčarsko-kablarske klisure prepoznati smo od strane lokalnih kompanija i institucija. Za sada smo ostvarili partnerstvo sa lokalnom kompanijom – Stage pro koja će nam pružiti tehničku podršku prilikom izrade bezbednih i profesionalnih veštačkih prepreka, IT kompanijom Quantox kao sponzorom trke, sa Gradom Čačkom koji je prepoznao potencijal manifestacije i finansijski je podržao, kao i Turističkom organizacijom Čačka, Sportskim centrom Mladost, kompanijama Sport vision, Red Bull, brendom Braća Burazeri. Trku će obezbeđivati članovi Gorske službe spasavanja i Hitne pomoći“, dodaju iz Wild West tima. 

Na Instagram nalogu trke imate priliku da pogledate neke od prepreka, takmičarski paket kao i ostale detalje trke.

NEMA KOMENTARA