Završeni Dani urbane kulture u Čačku

0
808

ČAČAK -Proteklog vikenda grad na Moravi ličio je na festivaski zabog mladih okupljenih u DUK ekipi. Na preko 15 lokacija crtalo je 25 umetnika, a zidove bazena krasi rad nastao u saradnji umetničkih škola iz Čačka i Kraljeva.

Za dva festivalska dana održano je sedam koncerata. Rambo Amadeus, oduševio je čačansku publiku i oterao kišu, a zabava je nastavljena do ranih jutarnjih časova uz Smoke Mardeljana i Bad Copy.

Subota veče bila je rezervisana za elektronsku muziku. Veče je otvorila Tijana Kabić, a nakon nje nastupio je Marko Nastić koji je pre par nedelja na spektakularan način obeležio dvadeset godina svoje karijere. Ovogodišnji DUK festival je zatvorila Lea Dobričić koja je svojim nastupom dovela atmosferu do usijanja.

Pored takmičanja u rolerima i skejtu i DUK pijace pravo osveženje za sve posetioce ovogodišnjeg DUK-a bile su i dve nove sekcije, DUK kids i plesni okršaj hip hop battle koje su sudeći po posećenosti privukle ogromnu pažnju.

Ovogodišnji DUK realizovan je u partnerstvu sa Sportskim centrom Mladost i uz podršku grada Čačka, a organizatori poručuju da će ovo postati centralni festival mladih Zapadne Srbije.

DUK, Info-Lider

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime