Veče sa Urošem Petrovićem u sredu u Čačku

0
65

U sredu, 22. septembra, 2021.god. 19:30′ u Velikoj sali Doma kulture biće održano na Veče sa Urošem Petrovićem u organizaciji Kulturno -obrazovnog i Književnog programa, Doma kulture.

Ako nečije ime može biti sinonim za mudrost, hrabrost, plemenitost, otvoreno dečje srce i radoznali um, onda je to Uroš Petrović. Ove vrline neguje već dugi niz godina i prenosi ih kroz rad sa decom. Knjigama koje piše, bilo da su romani fantastike, romani u zagonetkama ili zagonetne priče, stonim društvenim igrama koje stvara, Uroš Petrović podstiče decu da bez straha izraze svoje ideje. Uči ih da razmišljaju i raduju se putovanju do cilja. Junaci njegove knjige „ZAGONETNA POTRAGA“ su neobični, radoznali i uspešni u rešavanju zagonetki a knjiga je koncipirana tako da čitaoci moraju da razmrdaju moždane vijuge i prepuste se mašti kako bi stigli do odgovora, Zato, zagonetna potraga može da počne.!

Gost – UROŠ PETROVIĆ, književnik, koautor programa NTC učenja, bio je predsednik MENSE Srbije i osnivač MENSA WORLD PHOTO CUP -a, prvog projektakoji je uključio sve Mense sveta. Gostuje kao predavač na fakultetima, u školama i drugim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu, kao i u kompanijama, na poslovnim forumima i kongresima. Jedan je od prvih zvaničnih kreativnih ambasadora Srbije u okviru nacionalnog projekta Srbija stvara i jedan je od najboljih rešavača IQ X testa na svetu.
Topla preporuka za jedno divno veče!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime