Vandali oštetili železničku stanicu u Ovčar Banji koja se renovira

0
395

U noći između 7. i 8. oktobra 2021, godine, tek rekonstruisana zgrada železničke stanice u Ovčar Banji, bila je meta brutalnog napada vandala. Nadzorne kamere su uspele da snime počinioce koji su razbili prozore, a potom i kameru na zgradi železničke stanice.

Snimci su predati nadležnim organima radi sprovođenja istrage i utvrđivanje motiva za ovakav čin.

Inače, zgrada železničke stanice je rekonstruisana u rekordnom roku i vrednost radova je 20.000.000 dinara. Na radost meštana, kao i posetilaca ovog turističkog mesta, železnička stanica je jedan od prvih rekonstruisanih objekata u godinama zapuštenom i devastiranom prostoru Ovčar Banje.

Građani grada Čačka ne zaslužuju da se ovakvim ispadima konstantno zaustavljaju rekonstrukcije i restauracije devastiranih i zapuštenih područja, čije izvođenje bi samo doprinelo lepšem i prijatnijem životu. Od nadležnih organa se očekuje profesionalna, odgovorna i detaljna istraga ovog zločina, kako bi se na adekvatan način stalo na put infantilnom, nasilnom i sumanutom ponašanju.

 
Popravićemo sve, napraviti maksimalne uslove za korisnike, zaljubljenike u prirodu, posetioce, turiste. Samo se pitamo da li je ljudska glupost bezgranična, a bezobrazluk bezobalan, navode nadležni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime