„Ubica s Tvitera“ osuđen na 30 godina zbog ubistva Mileusnića

0
64

Neđeljko Đurović, poznatiji pod nadimkom Ubica s Tvitera, osuđen je danas na 30 godina zatvora zbog ubistva studenta Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

U završnoj reči postupajući tužilac rekao je da je tokom postupka utvrđeno da je Đurović (31) izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i da zaslužuje najtežu kaznu, dok je Đurovićeva odbrana tražila oslobađanje, tvrdeći da on nije počinio ubistvo.

Đurović, koga mediji nazivaju „ubica s Tvitera“, rekao je da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani. „Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve“, rekao je optuženi.

Kako je navedeno u optužnici, Đurović je u noći zločina izašao na ulicu sa nožem u ruci, rešen da nekoga ubije jer je navodno prethodnu noć proveo na društvenim mrežama i shvatio da je nezadovoljan svojim životom. Slučajno je naleteo na Mileusnića (24) koga nikada ranije nije video u životu i izbo ga.

Đurović, međutim, od početka suđenja negira da je on osoba koja je na smrt Mileusnića izbola ranim jutarnjim časovima 27. januara 2019.

Kako su mediji ranije pisali, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan. Mileusnić, sa druge strane, bio je student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Nova.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime