Svečano otvaranje izložbe ARLEMM sutra na Zlatiboru

0
872

Arilje, Zlatibor – Svečano otvaranje izložbe ARLEMM – umetnički karavan će se održati u subotu, 9. juna u 20.30 sati u Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će se održati u Arilju od 14. do 29. jula 2018. godine. Ona se realizuje devetu godinu za redom, u organizaciji Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Ministarstva turizma i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.

Pored otvaranja izložbe, prisutni će imati mogućnost da se upoznaju sa planom, programom i aktivnostima za predstojeću manifestaciju, sa detaljima vezanim za edukativni i koncertni deo programa. Svi koji ne budu u mogućnosti da posete Arilje ove godine, moći će da dožive ARLEMM putem Telenor mreže, u bilo kom delu sveta da se nalazite.

Manifestacija ARLEMM je dobitnik nekoliko nagrada na Susretima organizatora manifestacija u Beogradu prethodnih godina, ali se pre svega može pohvaliti izborom najboljih predavača, pedagoga i umetnika, koji aktivo učestvuju u planiranju i realizaciji manifestacije.

Foto – Arhiva ARLEMM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime