Plesni klub Luna vrši upis novih članova

0
361

Plesni klub „Luna“ objavio je poziv za upis novih članova. 

Draga deco i poštovani roditelji,

Plesni klub Luna vrši upis novih članova!
Nova sezona je počela, pored pripreme takmičara za nastupajuća takmičenja ove godine imamo i veliki upis novih članova.
Bavljenje sportom, a naročito sportskim plesom, višestruko doprinosi razvoju deteta, kako telesnom, tako i duhovnom, jer fizička aktivnost u spoju sa muzikom oslobađa od stresa i napetosti. Takođe, potpomaže razvoju ličnosti i socijalizaciji kroz igru, treninge i putovanja.
U interesu zdravlja i formiranja ličnosti deteta sport je pravo rešenje, a samim tim i ples kao jedan od najpopupalrnijih bazičnih sportova.
Pozivamo sve naše sugrađane koji žela da plešu, treniraju i putuju da nam se pridruže.
Svi zainteresovani dečaci i devojčice mogu da se učlane da zajedno treniramo najlepši dvoranski sport!
Upis je otvoren za sve uzraste, za takmičarske i rekreativne grupe! Kroz skoro trideset godina postojanja, rada i ostvarenih sjajnih rezultata pokazali smo da smo tim kome se veruje!
Sportski ples je izuzetno atraktivna, međunarodno priznata i standardizovana sportska disciplina koja predstavlja jedinstveni spoj sporta i umetnosti.
Pored podele na latino (samba, rumba, ča-ča-ča, paso doble i jive) i standardardne plesove (engleski i bečki valcer, tango, slowfox ii quickstep) možemo ga podeliti i na ples u paru (dečak i devojčica) ili formacijskom timu.
Za prijavu i sve dodatne informacije pozovite nas na: 060/7-224-730  ili nas posetite klub Gimnazije svakog radnog dana od 18 do 22 časa.
Posetite naše stranice:
Facebook – Plesni klub „LUNA“
Instagram – plesni_klub_luna

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime