Naslovna Mozaik Plesni klub „Luna“ iz Čačka vrši upis novih polaznika

Plesni klub „Luna“ iz Čačka vrši upis novih polaznika

2065

Plesni klub „Luna“ iz Čačka vrši upis novih polaznika. „Zaplešite najpopularijnije stilove: Latino, MTV style, sportski ples, show dance. Učite od najboljih u plesnom klubu sa dugogodišnjom tradicijom“, poručuju iz ovog PK.

Jedan od njihovih dugogodišnjih članova je i Vuk Borović iz Čačka, učenik sedmog razredaOsnovne škole „Vuk Karadžić“ . „

„Obožavam ples i njime se bavim oko osam godina. Zato i ja pozivam moje vršnjake, ali i mlađe školarce da osete tu draž i pozitivnu energiju koju imamo na probama. Ona je, naravno, prisutna i na brojnim takmičenjima na kojima se nadmećemo“, kaže on za naš sajt.

Kako je istakao velike emocije prema igri i muzici u njemu su se javile još u vrtiću. U svojoj dosadašnjoj karijeri okitio se sa više od petnaest medalja, što zlatnih, što srebrnih, a sigurno će ih biti još.

Inače, Plesni klub Luna osnovan je 17. aprila 1993. godine i nastao je iz plesnih ansambala Doma kulture Čačak. U svom radu prvenstveni cilj je bio okupljanje dece i omladine radi druženja i razvijanja plesne kulture.Od samog početka bili su članovi nacionalne plesne federacije, a i osnivači Plesnog Saveza Srbije, a sve informacije u vezi upisa novih članova mogu se dobiti na br. tel: 060 / 7 – 224 – 730 ili lično u prostorijama kluba, u Gimnaziji, radnim danima od 17:00 do 22:00 časa.

NEMA KOMENTARA