Novih 13 medalja za bicikliste Borca

0
41

Na Prvenstvu Srbije u brdskoj i kriterijumskoj vožnji (ulične trke) senior Stefan Stefanović i kadet Boško Veličić osvojili duple titule, senior do 23 godine Aleksa Radmilac osvojio prvo i drugo mesto, mladji kadet Stefan Vučićević osvojio drugo i treće mesto, mastersi Nenad Jevtović i Bojan Vasović osvojili prva mesta, a Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović druga mesta.

Pobednik brdskog prvenstva Srbije, U23,Aleksa Radmilac, 2021.

Prvenstvo Srbije u brdskoji kriterijumskoj vožnji održano je u Čačku 05.09.2021. godine u organizaciji biciklističkog kluba Borac i Biciklističkog saveza Srbije. Posebnim sistemom bodovanja sa ove dve trke pravljen je generalni plasman za NAGRADU ČAČKA. Trka je održana i u sklopu obeležavanja 75 godina od osnivanja biciklističkog kluba Borac.

Pobenici brdskog prvenstva Srbije seniori 2021.

Pre podne održano je brdsko prvenstvo na stazi od Beljine preko Pridvorice do vrha Jelice. Seniori su vozili stazu dugu 7,5km, a seniori Borca su bili ubedljivi na domaćem terenu i odneli dvostruku pobedu. Stefan Stefanović osvojio je prvo, a Aleksa Radmilac drugo mesto, s tim što je Radmilac pobedio u konkurenciji takmičara do 23 godine.

Pobednik brdskog prvenstva, kadet Boško Veličić, 2021.

Kadeti su vozili stazu dugu 5km, a Boško Veličić je ponovio prošlogodišnji uspeh i pobedio i ovaj put.

Pobednik brdskog prvenstva, masters C, 2021.

Istu stazu kao kadeti vozili su i mastersi. U kategoriji mastersa B pobedio je Nenad Jevtović ispred Tonija Smiljanića, a u kategoriji mastersa C Bojan Vasović je takodje osvojio prvo mesto.

Pobednici Prvenstva Srbije, kriterijum, mladji kadeti 2021.

Mladji kadeti vozili su stazu dugu 3km, a Stefan Vučićević osvojio je treće mesto. Po podne ulicama najužeg centra Grada Čačka održano je prvenstvo u kriterijumskoj vožnji. Senior Stefan Stefanović u veoma ubedljivoj vožnji osvaja prvo mesto, dok je Aleksa Radmilac bio četvrti, odnosno drugi u kategoriji do 23 godine.

Kadet Boško Veličić pobedjuje brdsko prvenstvo Srbije, Jelica 2021

Kadet Boško Veličić pobedio je i ovaj put, s tim što se vodila ne izvesna borba do samog kraja, kada je poslednji sprint odlučio pobednika. Mladi kadet Stefan Vučićević pobedio je poslednje bodovanje, ali u prethodnim bodovanjima nije osvojio dovoljno bodova, pa se morao zadovoljiti drugim mestom.

Pobednici brdskog prvenstva Srbije seniori 2021.

Masters C Miroslav Bogdanović u svojoj kategoriji osvojio je drugo mesto.

Pobednici trke za Nagradu Čačka, seniori, Stefan Stefanović i Aleksa Radmilac

U bodovanju za NAGRADU ČAČKA senior Stefan Stefanović osvojio je prvo, a Aleksa Radmilac drugo mesto, Kadet Boško Veličić osvoji je prvo mesto, a mladji kadet Stefan Vučićević drugo mesto.

ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime