Marinović: Uvek je teško igrati u Zadru, ali imamo adute

0
294

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da njegov tim u dobrom ritmu dočekuje teško gostovanje u Zadru. Iako tim domaćina ima jak motiv da prekine seriju poraza, trener Čačana očekuje da će će njegov tim nastaviti uspešnu seriju igara.

Čačani u petak od 20 sati igraju protiv Zadra u petom kolu ABA lige, a trener Marinović očekuje da njegov tim nastavi seriju uspešnih igara i na tom gostovanju.

Marko Marinović

Marko Marinović

„Željno iščekujemo sledeću utakmicu, jer se nalazimo u dobrom ritmu. Cilj nam je da u Zadru pokažemo da nismo slučajno savladali Mornar i Megu“, rekao je Marinović za klupski sajt.

Trener Čačana osvrnuo se na narednog rivala konstatujuči da je izuzetno kbalitetan tim iako su imali seriju izgubljenih mečeva.

„Uvek je teško igrati u Zadru, to je jedno od težih gostovanja. Zadar je bio poznat i u bivšoj Jugoslaviji kao nezgodan teren. Prošle godine nas je dva puta pobedio, tako da nas samo taj podatak upozorava. Zbog činjenice da je doživeo četiri poraza Zadar će sigurno tražiti šansu da prvi put slavi“, smatra Marinović.

„Imamo svoje adute, tako da nećemo otići u Zadar sa belom zastavom. Želimo da odigramo čvrstu i dobru utakmicu, tako da se nadam da ćemo se sa gostovanja vratiti zadovoljni“, zaključio je Marinović.

RTS

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime