Kuzeljević o SP u Rusiji- Imamo šanse da prođemo dalje, važno je pobediti Kostariku

2463

Grupa u kojoj se nalazimo ima jednog veoma izrazitiog favorita i to u celom i šampionatu, a to je, naravno,  Brazil, izjavio je za info-lider.com fudbalski trener, Slavenko Kuzeljević.

Ostale tri reprezentacije, dakle, Srbija, Švajcarska i Kostarika imaju podjednake šanse za prolaz u drugi krug, smatra ovaj iskusni stručnjak. Prema rečima Kuzeljevića dosta toga biće jasnije posle naše utakmice sa Kostarikom.

„Ukoliko taj susret rešimo u svoju korist naše šanse za prolaz u dalje takmičenje postaju veoma izgledne“, ocenio je isskusni stručnjak. Kuzeljević smatra da grupi favorita za titulu prvaka pored pomenutog mogu da se priključe Brazil, Spanija ,Belgija, ali i ekipa  Argentine bi konačno mogla da se domogne trofeja.

„Šampionat bi mogli da obeleže Nejimar,Mesi mada je šteta sto je Salah doživeo povredu u najnezgodnijem trenutku jer bi sigurni bio u grupi igrača od kojih se očekuje da zablistaju. Ali po pravilu, uvek neko od kiga nismo očekivali zablista, jer je to smotra najboljih svetskih fudbalera“, zaključio je on.

Foto – Facebook