Kosta Kujundžić iz FK Ares – Golman je mozak ekipe

0
1982

ČAČAK – Fudbal sam počeo da treniram prošle godine, a u ovaj sport sam zaljubljen još od malih nogu, kaže za naš sajt ovaj „veliki“ igrač (osmogodišnjak), kluba Ares, Kosta Kujundžić, koji je branilac mreže i kako kaže mozak ekipe.

On je precizirao da su njegovi najstariji saigrači 2007. godište te da se takmiče u mini – maksi fer -plej ligi. Kole ističe da, pored toga što im njihovi treneri pokazuju veoma važne tehnike u fudbalu i uče ih o „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“, nikada ne izostaje lepo druženje sa ostalim dečacima koji treniraju u Aresu.

„Moj omiljeni igrač i uzor je Ronaldo, iako sam golman. Smatram da neko ko je na toj poziciji kao ja mora da prati sve igrače na terenu i da bude uvek spreman da reaguje“, rekao je ovaj mališan. Njega treniraju Nikola, Danko, Ivan i Stojan koji mu, kako kaže, mnogo pomažu.

„Najčešće vežbamo pas i igramo fudbal. Neko od pomenutih trenera postavi igrače u red i oni mi šutiraju na gol, ja tada pravim parade, a Stojan me najviše trenira jer je , pretpostavljam, zadužen za golmane“, naglašava Kole.

Kosta je, uprkos kratkoj fudbalskoj karijeri, sa svojim klubom učestvovao na brojnim turnirima, a juče su igrali protiv Metalca u Gornjem Milanaovcu.

„Najbolje sam se proveo na turniru u Kragujevcu, a najveći uspeh sam postigao kada sam postigao pogodak sa svog gola u protivnički, a u Priboju mi je pripala titula najboljeg golmana“, zaključio je ovaj slatki osmogodišnjak.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime