FK Srbija 1968 iz Bazela deklasirala ekipu Etingena

0
1205

Bazel – Po kiši koja je počela da pada pred sam početak utakmice mladići FK Srbija 1968, igrači preko 50 godina, deklasirali su ekipu Etingena sa 11:4, dok je poluvreme završeno rezultatom 4:0 u korist domaćina.

Od samog starta utakmice igrači Srbije držali su konce u svojim rukama i bilo je samo pitanje vremena kada će postici gol. Mrežu gostiju „načeo“ je bivši igrač Mačve, ali i mnogih drugih klubova bivše Juge, Aleksandar Grujić.

Onda su nastavili da rešetaju mrežu Etingena redom, Žarkovic tri puta, a Sava Stevanović je postigao dva gola. Zoran Krljar i Veselin Pavlović, takodje su mrežu protivnika zatresli po dva puta, dok je učinak Gorana Milojevića i Cvetina Stevanovića bio po jedan pogodak.

Mogli su veterani Srbije da postignu još golova, ali su igrači ovog tima u više navrata težili za egzibicijama pa su šanse odlazile u nepovrat, a pred kraj utakmice gotovo da i nije bilo fudbalera u odbrani domaćeg tima, pa su gosti postigli čak tri gola u poslednjim minutima utakmice i tako ublažili koliko toliko dvocifreni rezultat koji je bio na strani  srpskog tima. Za Etingen strelci su bili tri puta Kristof Turing i jednom Amadeus Snider.

Posle četiri odigrane utakmice Srbija se nalazi na vrhu tabele sa dvanaest bodova i gol razlikom 30:14.Samim tim je na dobrom putu da se do kraja jesenjeg dela zadrži na vodećoj poziciji na tabeli.

Z.Krljar

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime