Asfaltirani putevi u Gornjim Branetićima i Grabovici

0
618

GORNJI MILANOVAC –  U okviru redovnih infrastrukturnih projekata planiranih za ovu sezonu, uspešno je asfaltiran put u Mesnoj zajednici Gornji Branetići, zaseoku Boblija, saopšteno je danas iz gornjomilanovačke lokalne samouprave.

Dužina asfaltirane deonice je 900 metara, a vrednost radova je oko 5 miliona dinara. Novčana sredstva opredeljena su iz budžeta opštine Gornji Milanovac, uz učešće meštana od oko 1.250.000 dinara.

Predsednik Mesne zajednice Gornji Branetići Tomislav Vuksanović rekao je da asfaltiranje ovog puta znači puno svim meštanima.

„Za mene lično i ove ljude koji žive ovde, put znači mnogo, jer se ovde ljudi bave proizvodnjom krompira, mleka, gaje stoku, bave se malinama. Na selu bez infrastrukture nema života, a nadamo se da će kod nas zaživeti i turizam, jer smo blizu planine Rajac koji je najbliža planina Beogradu. Ovo je zaseok Boblija, Glišovića put, i u ime celog sela moram da se zahvalim opštini Gornji Milanovac, na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem što su nam opet pomogli da asfaltiramo i ovaj put, i nadam se da će se saradnja nastaviti kao i do sad“, naglasio je predsednik MZ Gornji Branetići Tomislav Vuksanović.

Meštanin Gornjih Branetića Zoran Glišović istakao je veliko zadovoljstvo asfaltiranjem puta i naglasio da je postojanje dobre putne infrastrukture preduslov za kvalitetan život.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime