Asfaltiran put u Goričanima

0
37

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je sa saradnicima posetio Mesnu zajednicu Goričani, u kojoj je asfaltiran Trćanski put, kako ga meštani nazivaju. Saobraćajnica je dugačka 1.950 metara, širina asfalta je tri metra, a vrednost radova nešto više od 14 miliona dinara, koje je obezbedilo JP „Putevi Srbije“.

Ovaj put spaja Goričane i Mršince i, kako su istakli predstavnici lokalne samouprave, od velikog je značaja za oko 700 meštana koji žive u Goričanima, među kojima je dosta mladih, koji se intenzivno bave poljoprivredom.

-Posetili smo domaćinstvo vrednog i ambicioznog Milana Krivokuće, čiji sloga i požrtvovanost služe za primer. Milan se bavi plasteničkom proizvodnjom, uzgaja krastavac i paradajz, a najviše jagode. Već gradi objekat za uzgoj 30 ovaca, a ovako vredni domaćini i njihova deca, koja ih prate u stopu, daju nam elan i volju da što više radimo za njih. Prioritet u narednom peridu biće asfaltiranje puta od Ćerimanske rampe do Popovića, što će meštanima umnogome olakšati saobraćajnu komunikaciju – rekao je Todorović.

U Goričanima je rekonstruisan krov crkve, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 600.000 dinara, a prema rečima gradonačelnika Čačka, sledi izgradnja parkinga i zvonika.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime