Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu

0
50

ČAJETINA, UŽICE – Zdrava Srbija (ZS) predala je danas Izbornoj komisiji grada Užica, izbornu listu pod nazivom “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“, za predstojeće lokalne izbore u Užicu koji će se održati 21. juna.

Nosilac liste “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“ za odbornike u Skupštini grada Užica dr Radmila Smiljanić istakla je da se grad Užice mora izboriti za maksimalna ovlašćenje i široku samostalnost da bi imao samoodrživ sistem po ugledu na opštinu Čajetina i kako bi iz vlastitog budžeta mogao da započne nove investicije, razvojne programe, zapošljavanje ljude, ulaganje u predškolske ustanove, infrastrukturu i saobraćajnice.

-Od prvog dana epidemije virusom korona u Srbiji, zdravstveni radnici su bili nosioci borbe protiv zaraze, i pošto se najavljuje novi talasi epidemije potrebno je nabaviti dovoljno opreme, materijala, ali i povećati plate zdravstvenim radnicima – poručila je dr Radmila Smiljanić.

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije rekao je da grad Užice može isto kao opština Čajetina da ima sopstvene prihode i da ih stavi u funkciju, kao i da će nosilac liste i odbornici Zdrave Srbije, u narednom mandatu uspešno voditi grad Užice kao što ZS vodi opštinu Čajetina.
– Ovo je prvi put na političkoj sceni da imate za koga da glasate, jer na listi Zdrave Srbije kako na poslaničkoj tako i na lokalnim i gradskim listama imate ljude koji su časni, pošteni, dobronamerni i mislim da je to jedina poruka i nada za Srbiju da se Srbija menje iz unutrašnjosti – rekao je Stamatović.

Grad Užice treba, kao što je i opština Čajetina i Zlatibor, da bude servis svojim građanima i mi ćemo se zalagati da se sve nadležnosti vrate ovom gradu jer je Užice centar Zlatiborskog regiona i ovog kraja – zaključio je Stamatović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime