Zahvalnica porodice Jaćimović povodom održanog memorijalnog turnira

0
149

ČAČAK – Porodica Aleksandra Jaćimovića, koji je pre dve godine ubijen na gradskom trgu u Čačku, uputila je zahvalnost svima koji su podržali i učestvovali na memorijalnom turniru koji je tokom vikenda odigran u znak sećanja na njihovog člana porodice.

Ovom prilikom zahvalaila bih se u svoje me i ime svoje porodice svima koji su na bilo koji način doprineli da se turnir održava i postane tradicionalan. Ove godine treći po redu. Posebno bismo se zahvalili treneru Bobanu Ječmeniću i ostalim članovima FK Čačak 94 koji su bili uz nas u najtežim trenucima i inicirali ovaj turnir. Kada je njihova želja bila da život ne prestaje, da se igra dalje i da je naš Alksandar i dalje tu na terenu.

Zahvlili bismo se i pokrovitelju SC “Mladost“ koji je podržao održavanje memorijang turnira u znak sećanja na našeg Aleksandra. Hvala svima koji su prepoznali značaj održavanja turnira, deci učesnicima i njihovim roditeljima koji ih bodre i podržavaju da budu bezbrižni u svojoj igri. Zahvaljujemo se i trenerima, klubovima učesnicima, ali i budućim klubovima koji će verujem u nekim narednim godinama podržati i omasovti svojim učešćem ovaj događaj.

Na ovim zelenim travnatim terenima prva fudbalska iskustva u igri doživelo je i naše dete. I mi kao roditelji delili smo njegove radosti i uspehe na terenu, ali i poraze u svim kategorijama igračke karijere dok nije postao igrač prvog tima FK Čačak 94.

Kao roditelji poručujemo da zlo zameni dobrotom, plemenitošću, požrtvovanjem, da igrom na sportskim terenima zamenimo mržnju i rivalitet, a negujemo sportsko nadmetanje i dečiju igru. Sve ono što nam je danas potrebno, a negde smo usput izgubili treba da vratimo.

Dobro vaspitanje, živu i dobru reč i bezbrižnu igru ove naše dece. Za svu našu decu ovu i onu koja nisu sada sa nama, neka žive i neka probude u nama samo ono najbolje.

Porodica Jaćimović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime