Vratio se Burgijah izlazi na ulicu

0
813

 

Gornji Milanovac – “Čarobna lirika”, novi album Ivana Burgijaha Tomaševića, koji priprema produkcijska kuća “Ni sam ne znam kako” iz Kragujevca biće objavljen do kraja avgusta, saopštio je gornjomilanovački hip-hoper u svetu muzike poznat po svom smoking repu.

Prethodnih godina Burgijah je nastupao u Beogradu, Kragujevcu, Čačku i Kikindi, a bio je i predgrupa: Vudu Popaju, Đusu, Straight Džeku, Skaj Vikleru i THCL familiji.
Album “Čarobna lirika” će imati 25 pesama, a audio snimanja realizuju se u Gornjem Milanovcu i Kragujevcu. U pripremi su i dva video spota od kojih će jedan biti za pesmu “60”.
Tiraž albuma biće 500 primeraka, što je skoro duplo više od prethodnog albuma “24 injah” koji je Burgijah objavio 2010. godine. Projekat je tada okupio veliki broj saradnika iz nekoliko gradova Srbije, a krunisan je sa šest video spotova.

Promocija “Čarobne lirike”, započeće u Gornjem Milanovcu, po objavljivanju albuma, a prvi snimci javnosti će biti dostupni preko interneta već početkom iduće sedmice.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime